Ziel en zakelijkheid

BLBW is Anita van Hezik: gespecialiseerd in het vakgebied van vastgoedmanagement, wonen en ruimtelijke ontwikkeling. Met ziel en zakelijkheid werk ik aan het oplossen van complexe strategische vraagstukken in de woningmarkt. Ik weet ideeën op te pakken, samen te voegen en tot een geheel te smeden. Op mijn Linkedin-profiel kunt u meer lezen over mijn achtergrond en werkervaring.

Bij BLBW komt voor mij alles samen. Mijn inhoudelijke belangstelling voor de ontwikkelingen op de woningmarkt, strategieontwikkeling en mijn passie voor schrijven.

 

Passie

Mijn passie voor schrijven is ontstaan tijdens mijn wereldreis toen ik mijn ervaringen op papier zette om die met het thuisfront te delen. Sindsdien schrijf ik met veel plezier ook beleidsteksten, blogs, artikelen en interviews.

De aandacht voor het 'product tekst' van BLBW komt vanuit de notie dat het schrijven van adviezen vaak figuurlijk het sluitstuk is van een beleidsproces. Dit doet geen recht aan dat proces, want de tekst is bijna net zo belangrijk als de beleidsontwikkeling zelf. Beleid dat bondig op papier staat, versnelt het besluitvormingsproces.

 

Wisselwerking

De wisselwerking tussen inhoudelijk kennis, die van pas komt bij het (her)schrijven van teksten, en de vaardigheden om snel goede documenten op te leveren bij beleidsadvies, hebben een toegevoegde waarde voor u als opdrachtgever.